Tefal

Název společnosti vznikl spojením slov teflon a aluminium, základních materiálů pro výrobu kuchyňského náčiní, na něž se Tefal specializuje od svého založení v roce 1956. Jeho doménou jsou především způsoby zdravé přípravy pokrmů. Mysleli jste si, že hranolky jsou vždycky jen pohromou pro kondici a správnou životosprávu? Tefal vás dokáže přesvědčit, že i k tradičním jídlům se dá přistupovat s kreativitou.

Nejprodávanější

Nejprodávanější v kategorii

u vás již 27.07.
2 799 Kč
u vás již 27.07.
849 Kč
u vás již 27.07.
559 Kč
u vás již 27.07.
999 Kč
u vás již 27.07.
959 Kč
u vás již 27.07.
2 099 Kč
u vás již 27.07.
3 199 Kč
u vás již 27.07.
2 199 Kč
u vás již 27.07.
599 Kč
u vás již 27.07.
1 699 Kč
100 pánví denně už v prvním roce své existence, nápad za miliony vzešlý zrybářské vášně a Jackie Kennedyová vařící právě na pánvi značky Tefal. I to jsou kapitoly vdlouhém příběhu, který začíná vdomácnosti inženýra francouzského ústavu pro výzkum vesmíru, ONERA, Marca Grégoira. Právě jeho manželka delší dobu prosí, aby svou metodu aplikace teflonové vrstvy na hliník použil kromě svého rybářského náčinítaké na její pánve. Inženýr jí nakonec vyhoví a první nepřilnavé nádobí spatřuje vroce 1954 světlo světa.Společnost, specializující se na jeho výrobu, jménem Tefal, následuje o dva roky později. A slaví celosvětový úspěch. Nové obzory vaření Koupenýpozději skupinou SEB, rozšiřuje Tefal pole působnosti za hranice nepřilnavých hrnců, pánví, rendlíků a kastrolů. Dnes, zastoupena ve více než 120 zemích celého světa, je značka známa především coby propagátor a průkopník nových, zdravějších způsobů přípravy jídla. Jedním příkladem za všechny jsou zdravé fritézy využívající technologii Actifry, která se řídí jednoduchou zásadou méně oleje znamená zdravé a snadné vaření. Za fritézami, které kprovozu potřebují jedinou lžičku oleje, a přesto dokáží vytvořit stejně křupavou kůrčičku jako při běžném smažení, následují parní hrnce a trouby, které posunují pojem kvalitní přípravy jídel zase o nutný kus dál. Pánevní velkovýroba Největší závod společnosti Tefal ve francouzském městě Rumilly vyrábí45 miliónů produktů denně, přičemž zachovává nejvyšší standardy ekologického provozu. Během více jak padesátileté historie společnosti se Tefal rozrostl vcelosvětové uznávanou značku selegantním designem, kterým nepohrdnou ženy vdomácnosti ani profesionální kuchaři. Koblíbenosti jí přidává i jeden zposledních technologických výstřelků, jímž je ukazatel správné teploty pánve či hrnce, červený Thermo-Spot. Spolu smimořádnou odolností všech produktů Tefal tak jen dotváří vizi a heslo společnosti, které by se dalo i po letech tesat do kamene: Chytré věci nenahradíš.