Rozbalit popis produktu
Vše o produktu

Vše o produktu

Vše o produktu

elektrický gril Russell Hobbs • rozměry grilovací plochy: 500 × 260 mm • nepřilnavý povrch • regulace teploty • max. příkon 1500 W • odnímatelný kabel • snadné čištění

Russell Hobbs Classics Griddle 19800-56

Russell Hobbs Classics Griddle 19800-56

Velký elektrický gril pro stolní použití. Výrobce Russell Hobbs je přitom zárukou špičkové kvality zpracování i velké spolehlivosti. Grilovací plocha o velikosti 500 × 260 mm je navíc vyrobena z nepřilnavého materiálu, takže se nemusíte obávat toho, že by se grilované maso, ryby a další pochoutky připálily nebo přichytily k povrchu. Maximální příkon tohoto modelu přitom činí nadstandardních 1500 W a výkon lze jednoduše regulovat.

nepřilnavý povrch
odnímatelný kabel
možnost regulace výkonu

Velkou výhodou je rozhodně i odnímatelný kabel, díky kterému můžete snadno servírovat na stůl. Obrovskou plusem je také mimořádně snadná údržba i snadné ovládání. Vzhledem k rozměrům pak tento model můžeme doporučit i do větších rodin, protože najednou dokáže připravit například hned několik špízů či mas.

O značce

Společnost Russell Hobbs patří mezi výrobce, kteří se zaměřují především na menší kuchyňské spotřebiče. V nabídce společnosti tak najdeme kromě kráječů nebo topinkovačů například i kávovary, grily nebo varné konvice. Produkty této značky jsou proslulé především pro vynikající kvalitu svého zpracování a ultramoderní design.

Doplňující parametry:

• elektrický gril
• nepřilnavý povrch
• snadné čištění
• rozměry grilovací plochy: 500 × 260 mm
• odnímatelný kabel
• max. příkon 1500 W
• možnost regulace teploty

Jaký gril vybrat?

Klasické grily na dřevěné uhlí dodávají pokrmům tu správnou kouřovou chuť – pozor ale na bezpečnost. Zvláště při grilování na balkoně může vítr snadno odfouknout žhavý uhlík přímo do bytu a způsobit požár. Nevýhodou je také delší příprava na grilování, uhlíky se roztápí i více než 10 minut. Vyšší modely mají tento problém řešený pomocí ventilátoru nebo plynové bombičky.

To elektrické grily jsou mnohem bezpečnější a praktičtější. Rychle se roztápí, lze je používat i uvnitř bytu, snadno se čistí. Maso má podobnou chuť jako z pánve, použijete ale výrazně méně oleje, a jídlo je tak zdravější. Je to velmi populární kategorie.

Třetí a nejdražší možností jsou plynové grily. Jsou poměrně bezpečné, rychle se nahřívají a mají velký výkon. Pokud k hořáku přidáte mokré dřevěné piliny v kovové trubici, dodáte masu i kouřovou chuť. Nevýhodou je starost o plynovou bombu a náročnější čištění, zanáší se nejen rošt, ale i prostor okolo hořáků a hořáky samotné.

Rozbalit popis produktu
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
V porovnávači máte 0 produktů Porovnat produkty Porovnat 0 produktů