Parní hrnce



Filtrovat můžete podle:

Podle vlastností

Cena
350-350|400-400|450-450|500-500|550-550|600-600|650-650|700-700|750-750|800-800|850-850|900-900|950-950|1000-1000|1050-1050|1100-1100|1150-1150|1200-1200|1250-1250|1300-1300|1350-1350|1400-1400|1450-1450|1500-1500|1550-1550|1600-1600|1650-1650|1700-1700|1750-1750|1800-1800|1850-1850|1900-1900|1950-1950|2000-2000|2050-2050|2100-2100|2150-2150|2200-2200|2250-2250|2300-2300|2350-2350|2400-2400|2450-2450|2500-2500|2550-2550|2600-2600|2650-2650|2700-2700|2750-2750|2800-2800|2850-2850|2900-2900|2950-2950|3000-3000|3050-3050|3100-3100|3150-3150|3200-3200|3250-3250|3300-3300|3690-3690
Dostupnost
Sjednat schůzku
Značka
technické parametry další značky (5)
Další značky

15

Vaření v páře je nejzdravější způsob přípravy jídla. Parní hrnec zachová vitamíny, intenzivní barvu, vůni i chuť. Pomalý hrnec funguje na principu velmi pomalého vaření - čtyři až deset hodin. Z hrnce se neodpařuje voda, pokrm se nepřipálí a je šťavnatý. Použijete-li funkci časovač, odložený start nebo keep warm, pak ráno vložíte ingredience a večer přijdete k chutnému jídlu. Parní i pomalé hrnce k vaření nepotřebují tuk - proto jsou vyhledávány při redukci váhy. Remoska je český vynález, který dobyl svět. Peče, dusí, vaří, zapéká, smaží, griluje. Rýžovar (lidově hrnec na rýži) je pomocník na přípravu dokonalé rýže.

Chcete-li svou kuchyni nebo kuchyňský kout vybavit i dalšími spotřebiči a užitečnými pomocníky pro vaření, určitě navštivte tyto kategorie: • Kuchyňské robotyFritovací hrnceKapslová espressaPekárny chlebaMixéryOdšťavňovačeSodastreamTopinkovačeGrilyRaclette grilySendvičovačeEspressaKávovaryRychlovarné konviceMlýnky na masoMlýnky na kávuElektrické pánveMinitroubySušičky ovoceKuchyňské váhy

X