Mixéry a šlehače



Filtrovat můžete podle:

Podle vlastností

Cena
250-250|300-300|350-350|400-400|450-450|500-500|550-550|600-600|650-650|700-700|750-750|800-800|850-850|900-900|950-950|1000-1000|1050-1050|1100-1100|1150-1150|1200-1200|1250-1250|1300-1300|1350-1350|1400-1400|1450-1450|1500-1500|1550-1550|1600-1600|1650-1650|1700-1700|1750-1750|1800-1800|1850-1850|1900-1900|1950-1950|2000-2000|2050-2050|2100-2100|2150-2150|2200-2200|2250-2250|2300-2300|2350-2350|2400-2400|2450-2450|2500-2500|2550-2550|2600-2600|2650-2650|2700-2700|2750-2750|2800-2800|2850-2850|2900-2900|2950-2950|3000-3000|6290-6290
Dostupnost
Sjednat schůzku
Značka
technické parametry další značky (16)
Další značky

Zobrazuji 1 - 19 ze 82
82

Ruční mixer nahradí klasické kuchyňské roboty, pokud často zpracováváte menší množství potravin. Jeho výhodou je, že může být neustále po ruce díky namontování na zeď nebo samostatnému stojánku. Díky ergonomickému designu a neklouzavému povrchu je používání velmi pohodlné. Jednoduché je i jeho mytí. Můžete si vybrat jednoduchý tyčový ponorný mixer, nebo šlehač s výměnnými šlehacími a hnětacími metlami. Nebo sáhněte po typu s velkým množstvím příslušenství – misky, metly, sekací nože atd.

Rychlý TIP

Banánová zmrzlina z mixéru
Tuto jednoduchou zmrzlinu zvládnete i bez zmrzlinovače. Budete překvapeni jak je zmrzlina i bez použití mléka, smetany nebo žloutků úžasně krémovitá.

Suroviny
Budete potřebovat pouze jeden trs dobře vyzrálých a sladkých banánů. Ideální jsou ty se žlutou slupkou, semtam s hnědými flíčky. Banány s úplně hnědou slupkou by už nebyly tak krémové. Nazelenalé banány by zase byly příliš trvdé.

Postup
Banány oloupejte a nakrájejte na kolečka asi dva centimetry silná. Vložte je do sáčku, uzavřete a zmrazte. Sáček ochrání banány před nabráním cizích pachů z mrazáku. Ideální doba ke zmrazení je něco málo pod dvě hodiny.
Po vyndání z mrazáku je potřeba banány rozmixovat v mixéru. Nechte si v mixeru dostatek prostoru, abyste jej nepřetížili a postupně kolečka banánu rozmixujte. Zprvu se budou banány spíše drolit. Postupně ale povolí a rozmixovaná směs získá krásnou krémovou konzisenci.
Zmrzlinu teď můžete ihned podávat, nebo ji můžete znovu zmrazit a podávat později. Rozmixovanou směs také můžete ochutit Nutelou, arašídovým máslem nebo karamelem z kondenzovaného mléka.

Chcete-li svou kuchyni nebo kuchyňský kout vybavit i dalšími spotřebiči a užitečnými pomocníky pro vaření, určitě navštivte tyto kategorie: • Kuchyňské robotyFritovací hrnceKávovary na kapslePekárny chlebaParní hrnceOdšťavňovačeSodastreamTopinkovačeGrilyRaclette grilySendvičovačeKávovaryRychlovarné konviceMlýnky na masoMlýnky na kávuElektrické pánveMinitroubySušičky ovoceKuchyňské váhy

X