BOSCH MUM 4405

Tento produkt není v katalogu momentálně dostupný.
  • Maximální příkon 500 W
  • Maximální otáčky 12 250 ot./min.
  • Kategorie Kuchyňský robot
  • Šířka 26,5 cm
BOSCH BOSCH MUM 4405 4.1 10

Vše o produktu

Univerzální kuchyňský robot Bosch s multifunkčním ramenem a třemi stupni pohonu v rozdílných polohách. Má 4 pracovní rychlostí a parkovací pozici. Pásová míchací mísa je určena až pro 1kg těsta + přísady. Je opatřena průhledným krytem pro lepší kontrolu procesu míchání a kynutí. Součástí balení jsou šlehací a míchací metly a nechybí ani hnětací hák. Díky ochraně proti přetížení, která robota vypne v případě, že je těsto příliš tuhé, je práce s robotem bezpečná a pohodlná. Na spodní části přístroje se nachází gumové nožičky pro lepší stabilitu a bezpečnější manipulaci. K robotu lze dokoupit mnoho příslušenství, které z něj udělá ještě univerzálnějšího pomocníka při vaření téměř čehokoliv.

Technické parametry BOSCH MUM 4405

Maximální příkon 500 W
Maximální otáčky 12 250 ot./min.
Kategorie Kuchyňský robot
Šířka 26,5 cm
Výška 30,5 cm
Hloubka 26,5 cm
Hmotnost 4,1 kg
Záruční doba 24 měsíců
Výrobce BOSCH
Kategorie Kuchyňské roboty BOSCH

Recenze BOSCH MUM 4405

4 4/5
Pomohla Vám recenze? 0 0
Celková spokojenost
5

Eva, 31.01.2014 v 6:15

Hodnotím kladně:

Mám již druhý robot tohoto typu a to vypovídá o mé spokojenosti s tímtu výrobkem. Je velice variabilní, výkonnost dostačující. Jeho hladký povrch umožňuje snadou údržbu.

Hodnotím záporně:

Jediná věc, která by snad mohla být na závadu, je hlučnost při vyšším stupni.

Pomohla Vám recenze? 0 0
Celková spokojenost
4

lucka, 07.02.2013 v 23:34

Hodnotím kladně:

Pracuje výborně.

Hodnotím záporně:

Při hnětení těsta mírně vibruje.

Pomohla Vám recenze? 0 2
Celková spokojenost
5

Marie, 31.01.2013 v 18:08

Hodnotím kladně:

výrobek je úžasný, spolehlivě a rychle uhněte a vyšlehá všechna těsta , takového pomocníka by měla mít v kuchyni každá žena, proto jsem ho koupila i své dceři, hospodyňky neváhejte je SUPER !

Hodnotím záporně:

nemám zatím co vytknout

Pomohla Vám recenze? 0 0
Celková spokojenost
3

Petr Čmerda, 13.01.2013 v 11:13

Hodnotím kladně:

Stroj má střídmý a jednoduchý desing, což ho činí v podstatě hezkým a je za rozumnou cenu. Svému účelu slouží bez problémů. Navíc - pokud si někdy vzpomenete, že chcete dokoupit další komponenty - mlýnek na maso, strouhače - není problém (tedy zatím - nevím, jak dlouho fa. Bosch své výrobky podporuje či mění např. rozteč šroubků, velikost nástavců - což je oblíbeným trikem většiny výrobců, aby vás tak donutili koupit si stroj nový...
Hledali jsme něco přiměřeně hezkého a funkčního - to tento výrobek splňuje - byl to dárek pro rodiče

Hodnotím záporně:

Nebyl dodán český návod - což ale není vada výrobku, ale liknavost českého dodavatele či přímo e-shopu... po upozornění dodán v elektronické podobě - což by mě osobně asi nevadilo, ale protože se jednalo o dárek, byl jsem nucen si návod vytisknout sám, což nepovažuji zrovna za standardní

Pomohla Vám recenze? 0 0
Celková spokojenost
4

Kochová Alena, 21.09.2012 v 12:41

Hodnotím kladně:

S výrobkem jsem velice spokojena, úžasně vyšlehá těsto

Hodnotím záporně:

Nemám připomínky.

Pomohla Vám recenze? 2 2
Celková spokojenost
5

Benika06, 31.07.2012 v 19:57

Hodnotím kladně:

Mám tenhle robot sice krátce,ale jsem naprosto spokojená,měla jsem si ho koupit už dávno.Nemá chybu.

Hodnotím záporně:

není co napsat

Pomohla Vám recenze? 4 5
Celková spokojenost
3

Izaiaszová, 18.02.2012 v 6:26

Hodnotím kladně:

Celková spokojenost.

Hodnotím záporně:

Zatím vyhovuje

Pomohla Vám recenze? 6 7
Celková spokojenost
5

eva pletichová, 23.01.2012 v 6:51

Hodnotím kladně:

s hnětačem těsta bosch jsem naprosto spokojená

Hodnotím záporně:

není nic co by mi nevyhovovalo

Pomohla Vám recenze? 9 4
Celková spokojenost
5

olsenka, 11.01.2012 v 8:30

Hodnotím kladně:

byla jsem spokojena s výbavou moc spokojena

Hodnotím záporně:

nemám nic co by mě nevyhovovalo

Pomohla Vám recenze? 6 4
Celková spokojenost
2

paula, 20.12.2011 v 23:26

Hodnotím kladně:

dobrý pomocník

Hodnotím záporně:

Měli jsme smůlu musela jsem ho objednávat na dvakrát, protože první kus byl (vadný vypínač),takže jsme ho vrátili a objednala jsem znovu (tak uvidíme)

BOSCH MUM 4405 4.1 5 10

Diskuze k BOSCH MUM 4405

K tomuto produktu zatím není žádná diskuse.

Přidat příspěvek

Kód: 95916
X